Am invatat si am testat practic o multime de tehnici diferite de vizualizare creativa si de manifestare; si as dori sa le impart cu voi.

„Incercati sa vizualizati lucrul pe care vi-l doriti, priviti-l, simtiti-l, credeti in el. Creati-va o schita mentala si incepeti sa contruiti.” – Robert Collier

Mai mult ca sigur ca v-ati dorit un lucru macar o data in viata. Unele dorinte vi s-au implinit, in timp ce altele au prezentat unele dificultati. Chiar daca la momentul actual manifestarea dorintelor vi se pare o grea incercare, trebuie sa intelgeti ca Universul nostru este imbelsugat.

Pentru ca visurile sa vi se implineasca si pentru a profita de abundenta Universului, trebuie sa invatati algoritmul si fizica din spatele acestui proces de manisfestare. Exista o multime de tehnici diferite de manifestare, afirmare si de legi ale atractiei precum si farmece de indeplinire a dorintelor. Pentru unii functioneaza perfect si duc la crearea unor miracole, dar altora nu le iese.

Asa ca, exista vreo metoda sau vreo tehnica care sa poata oferi putere reala procesului de manifestare a dorintelor voastre si care sa asigure ca acestea se vor indeplini?

In decursul anilor de studiu asupra constientizarii superioare cu ajutorul stiintei Infosomatice spirituale, precum si cu ajutorul propriilor cercetari si a altor practici in ceea ce priveste constiinta (ex. sistemul energetic – informational antic Ucrainean de SPAS), am invatat si am testat in practica foarte multe tehnici diferite de vizualizare creativa si meditatie de manifestare; as dori sa impart cu voi una dintre aceste tehnici care va va fi de folos in decursul calatoriei voastre de manifestare a dorintelor.

Urmatoarea tehnica de manifestare se numeste Paharul cu apa. Se bazeaza pe faptul ca apa este un conductor puternic energetic – informational si care are chiar si proprietati de vindecare. Tehnici similare de manifestare a dorintelor pot fi Metoda Silva, Transnavigarea, diferite modalitati de vindecare energetica precum si alte ritualuri vechi.

Aceasta tehnica reuseste sa va puna in valoare abilitatile interne de manifestare, va ajuta sa rezolvati diferite probleme si va confera un imbold energetic pentru a infaptui contextul ce va va permite sa va indepliniti dorintele.

In temeni mai simpli, aceasta tehnica va suplineste afirmatiile cu enorm de multa putere si va ajuta sa va programati corpul cu scopul de manifestare a dorintelor.

Multe alte tehnici avansate si puternice, inclusiv algoritmul de manifestare bazat pe sistemul de implinire a dorintelor din Myanmar, numit Templul de Indeplinire a Dorintelor, pot fi gasite in webinarul „Cum sa transformati o dorinta in realitate cu ajutorul Tehnicilor Avansate de Manifestare” (sau prin sesiunile personale online „Cum sa va doriti 1-la-1″).

Pentru a pune in aplicare aceasta tehnica, aveti nevoie de o foaie sau de un bilet si de un pahar cu apa (de preferat sa fie apa de calitate). Va rog sa va notati dorintele pe care vi le doriti sa se manifeste sub forma de afirmatie.

Spre exemplu, daca vreti sa atrageti o persoana in viata voastra, ar trebui sa scrieti ceva sub forma: „Ma aflu in locul corect, la momentul oportun pentru a intalni partenerul perfect. Sunt pregatit sa ofer si sa primesc iubire. Sunt pregatit sa imi impart viata cu o persoana care ma va ajuta sa imi ating potentialul iar eu voi fi stalpul lor de sustinere pentru ca ei sa reuseasca aceleasi lucruri. Viata mea este plina de iubire si pasiune.”

Nu trebuie sa folositi exact aceste cuvinte in afirmatia voastra. Puteti alege domeniul in care vreti sa vi se implineasca dorinta si folositi acea afirmatie care va descrie cel mai bine sau concepeti una noua (daca scrieti una noua va functiona mult mai bine).

Se poate ca acest proces sa vi se para putin prostesc; cu toate acestea, corpul aflat la un nivel superior de cunostinta are nevoie sa va auda nevoile. Astfel, va reusi sa isi sincronizeze energiile atat cu activitatea cerebrala cat si cu cea a inimii pentru a vedea directia cea mai buna pentru a va indeplini dorintele.

Tineti minte ca orice fel de tehnica sau meditatie de manifestare sau vizualizare creativa reprezinta doar un model sau o forma de gandire ce va aloca sansa sa interactionati mai eficient cu niveluri superioare de constiinta. In niciun caz nu reprezinta o cale sigura pentru materializarea dorintelor voastre (in special daca acestea sunt alimentate de egocentrism).

Dupa ce v-ati ales afirmatia, care poate face referinta la angajarea intr-un nou loc de munca, la atragerea unor finantari pentru anumite proiecte la care lucrati sau chiar si afirmatii legate de sanatate, inclusiv pierderea in greutate, scrieti-le pe foaie sau pe bilet si lipiti-o de paharul cu apa (amintiti-va de experimentele cu apa efectuate de catre Dr. Masaru Emoto).

Totodata, puteti pune paharul cu apa deasupra foii cu afirmatia. Nu scrieti foarte mult pentru a reusi sa va amintiti mai incolo. Cheia consta in intuitia voastra si in abilitatea voastra de concentrare asupra starii descrise in afirmatia voastra. Aveti putina INCREDERE – Simtit-va ca si cum totul este deja realizat!

Urmatorul pas spune ca trebuie sa va activati energia din palme. Una dintre cele mai simple metode de a face astfel este sa va frecati mainile. Acest mic truc va va activa fluxul de energie prin intermediul palmelor (depuneti, totusi, putin efort).

Acum, plasati-va palmele in jurul paharului cu apa. Unele persoane prefera sa atinga paharul cu mainile, in timp ce altii se simt mult mai confortabil tinandu-si mainile la scurta distanta de pahar, astfel reusind sa simta fluxul de energie dintre maini.

Repetati afirmatia cu voce tare sau spuneti-o in minte (atunci cand o spuneti cu voce tare, veti oferi si mai multa putere afirmatiei doar pentru ca implicati propria voce in procesul de manifestare a gandurilor). Acum incercati sa vizualizati cat mai vivid starea descrisa in afirmatia voastra precum si dorinta care va doriti sa devina realitate, timp in care va concentrati asupra trimiterii energiilor prin palme catre apa din pahar.

Energia voastra se transmite exact in locul in care va concentrati. Prin urmare, atunci cand va axati energia asupra paharului cu apa, timp in care va vizualizati dorinta si va declarati afirmatia, o incarcati cu forma de gandire a propriei dorinte.

Tineti minte, apa este un conductor energetic – informational foarte puternic. Puteti incarca apa atat cat considerati necesar, dar nu exagerati (de obicei, sunt sufieciente 3 – 5 minute). Acum, beti apa din pahar.

Puteti pune in practica aceasta tehnica de manifestare in fiecare dimineata sau in fiecare seara inainte de a va culca. Precum stiti, foarte multi doctori recomanda sa bem cel putin un pahar cu apa in fiecare dimineata dupa ce ne-am trezit.

Puteti face aceasta tehnica de realizare a dorintelor o parte din rutina de dimineata sau o puteti pune in aplicare in meditatia de manifestare in fiecare seara.

Daca aveti mai mult de o dorinta pe care va doriti sa o vedeti materializandu-se, folositi un pahar separat pentru fiecare dorinta si asigurati-va ca nimeni nu bea din acelasi pahar de care va folositi pentru aceasta tehnica.

Daca vreti sa conferiti si mai multa putere acestei metode, scrieti afirmatia pe Luna Noua si faceti astfel pentru primele 2 saptamani. In jurul perioadei de luna plina, ar trebui sa incepeti sa va simtiti ca va miscati intr-o directie corecta catre manifestarea dorintelor (alte metode pentru imbunatatirea acestei tehnici sunt explicate in webinar).

Anumite dorinte ar putea avea nevoie de ore, zile, saptamani sau chiar luni pentru a deveni realitate. Totul depinde de complexitatea acestora. Puterea intentiei si sincronizarea acesteia cu starea superioara de sine sunt elemente vitale pentru manifestarea acestei tehnici.

Incarcati apa cu intentia voastra iar in momentul in care beti din apa, activati acea intentie in deplinatatea corpului (precum stiti deja, corpul este format din 60 – 75% apa). Dupa ce beti apa, intregul corp se incarca cu intentia dorintei. Este precum v-ati instala un compas de manifestare a dorintelor in corp.

Va va indruma daca sunteti dispusi sa ascultati si sa actionati in directia corecta. Aceasta tehnica este foarte puternica.

„Un corp viu nu este un lucru fix, ci un eveniment fluid, precum o flacara sau un vartej: doar forma este stabila iar substanta este un curent de energii ce calatoresc prin intregimea lui.” -Alan Watts

Un alt aspect important pentru ca aceasta tehnica de manifestare sa aiba succes este realismul. Binenteles ca puteti spera sa castigati la loterie, dar trebuie sa va ganditi si la consecinte ( cautati rapid pe google sindromul bogatiei subite).

Trebuie sa preluati intreaga responsabilitate asupra propriilor dorinte si asupra rezultatelor gandurilor sau afirmatiilor pe care le faceti. Starea voastra de energie emotionala este esentiala pentru succesul tehnicii de manifestare.

Daca va doriti un lucru de care aveti cu adevarat nevoie si faceti acest lucru in cadrul limitelor impuse de catre starea voastra superioara de constiinta pentru intreaga panorama, atunci tehnica de manifestare a Paharului cu Apa poate iuti procesul de manifestare a dorintei.

„Nu puteti primi mereu ceea ce va doriti, dar uneori, daca incercati, ati putea afla ca puteti primi exact ceea ce aveti nevoie.” – Mick Jagger, Rolling Stones

Prin directionarea atentiei si energiei cu ajutorul mainilor catre apa din pahar reusiti sa localizati si sa imputerniciti intentia de manifestare sub forma reala a dorintei voastre. Apa inregistreaza informatia pe care o primeste. Dupa ce ati baut apa, particulele incarcate energetic – informational se imprastie in intregul corp si armonizeaza campurile morfologice pentru a emite ceea ce i-ati transmis.

Daca sunteti novice in ceea ce priveste materializarea energiei, nu va faceti griji, indemanarea vine odata cu antrenamentul (exista o multime de tehnici care va pot ajuta sa simtiti si energiile). Apa este un element extrem de delicat si usor de influentat de catre energia ce provine din mainile voastre (chiar daca nu constientizati inca).

Va doresc mult succes in practicarea acestei tehnici avansate de manifestare! Si amintiti-va sa impartiti aceste cunostinte cu prietenii!